Resultaten voor URL checker

URL checker
SEO Check voor je Wordpress site: 7 gratis online tools.
Als je op een website aan het browser bent en je afvraagt hoe goed deze geoptimaliseerd is, dan hoef je maar op de Woorank knop te klikken om de SEO checker te activeren. Je krijgt dan een uitgebreide analyse van die webpagina. Open Site Explorer. Met de Open Site Explorer tool van MOZ kun je een gedeelte van jouw backlinkprofiel te zien krijgen. Welke andere websites linken naar die van jou? Vul je URL in en klik op Search.
backlink checker.
In dit artikel zullen we de site nu.nl als voorbeeld gebruiken, omdat die ontzettend veel backlinks heeft en we zo goed de backlink checkers met elkaar kunnen vergelijken. De belangrijkste punten bij een goede backlink checker zijn de volgende vier eisen en vier wensen. Backlink Checker AdResults. URL checker tool.
Bulk URL renderer.
This tool renders each URL in an iframe and therefore won't' work if sites disable iframe rendering either though X-Frame-Options HTTP header or via an Javascript that detects iframe presence. Regex rekenmachine FTP-server-test HTTP server-test SSH-server-test TCP-poort checker Ping-hulpmiddel Detecteer proxy Proxy controle Whois hulpmiddel Traceroute hulpmiddel Mtr rapport hulpmiddel DNS-lookup IP-adres massa-opzoektool Bulk URL renderer E-mailaccount verificateur.
SSL Check om te controleren of je certificaat goed is geïnstalleerd.
SSL Certificaten.nl Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie veilig verzonden Digitale Handtekeningen.nl Veilig communiceren via E-mail, Code PDF Signing Certificaten Vulnerability Scans.nl Controleert je website op malware en kwetsbaarheden. Werken bij Xolphin. Wat klanten zeggen. De SSLCheck maakt verbinding met de webserver en kijkt of alle root en intermediate certificaten juist worden doorgegeven en of er mogelijke problemen zijn.
SIDN: Jouw wereld. Ons Domein.
Daarom steunt SIDN diverse initiatieven die digivaardigheid stimuleren en de negatieve kanten van het internet bestrijden. We zijn onder andere partner van veiliginternetten.nl, een website met praktische informatie om ouders en kinderen te helpen veilig online te zijn. 8 5 7.
Controleer verkopergegevens politie.nl.
De url van een webwinkel bijv. Als uw zoekactie naar mogelijke meldingen over de verkoper niets oplevert, wil dit NIET zeggen dat u geen enkel risico loopt bij een verdere transactie. U kunt aan de check dan ook geen rechten ontlenen.
Dode URL checker WordPress plugin: voorkom dode URL's! WPLounge.
Als er een link uitkomt op een 404 pagina krijg je hier keurig een melding van en hij redirect de kapotte link naar een relevante werkende pagina. Als jij bijvoorbeeld een typefout hebt gemaakt bij het invoeren van de url zorgt de plugin dat de link automatisch naar de juiste pagina/post gaat, wat de bezoekers Google erg waarderen! Broken Link Checker. De plugin heet Broken Link Checker.
De SEO Header Checker tool: check status codes SDIM.
Zoeken binnen de website Search. De SEO Header Checker tool: check status codes. Home Helpcentrum SEO zoekmachine optimalisatie De SEO Header Checker tool: check status codes. Gebruik onderstaande Header Checker tool om alle informatie uit de headers van een pagina op te vragen. Met deze tool is het onder meer mogelijk om HTTP-statuscodes op te vragen. Wat zijn status codes? Statuscodes worden meegegeven in de communicatie tussen de browser Chrome, Internet Exporer etc. en de server waarop de website staat gehost. Waarschijnlijk kent u de status code 404. Status codes worden voor van alles gebruikt, maar dat gaat hier te ver. Voor SEO zijn ze echter ook van belang. Een paar bekende codes zijn.: 200, OK dan, alles is in orde. 301, permanently moved. Al uw interne links aanpassen maar! 302, temporarily moved. Of m0et het toch een 301 zijn? 401, niet geautoriseerd. 404, page not found. Hoezo niet, gaat er iets mis? Vul de te checken URL in.: URL: Check headers.

Contacteer ons