Meer resultaten voor waar moet een goede website aan voldoen

waar moet een goede website aan voldoen
Algemeen Inleiding: een goede website maken.
Wanneer je een onepager maakt, verandert dit natuurlijk weeral een beetje. Verder moet je informatie ook duidelijk en leesbaar zijn. Gebruik voldoende contrast dus niet lichtgele tekst op witte achtergrond, leesbare lettertypes, goede kleuren, herkenbare hyperlinks. Een authoriteit in Usability is de deen Jakob Nielsen http//www.useit.com.: Hij ging voor het eerst op grote schaal onderzoeken hoe mensen reageren op websites. Hij plaatste groepen van 100 of 200 mensen in grote zalen en onderzocht aan de hand van eyetracking hoe deze mensen websites bekijken. Via gespecialiseerde software kan je vervolgens heatmaps maken. Dit lijkt op een weerkaart. Rood wijst op druk bekeken gebieden, blauw op zwak bekeken gebieden. Voor het plaaten van navigatie, belangrijke informatie en advertenties is het belangrijk te weten waar mensen eerst kijken. Via CrazyEgg kan je heatmaps maken, aan de hand van waar men klikte. Via deze tool kan je erg belangrijke informatie vernemen van je website.
Zoekmachine optimalisatie: De top 5 factoren voor een succesvolle website.
Succes factor 2: Site en informatie opbouw. Je website dient een goede opbouw en architectuur te hebben om ervoor te zorgen dat je site niet gewoon een collectie van willekeurige pagina's' is. De pagina's' van je website moeten aan elkaar verwant zijn en ze moeten tonen dat je website relevant is voor een specifiek onderwerp. Je site moet ook zo opgebouwd worden dat zoekmachines en surfers op elk moment weten waar in de site ze zich bevinden.
Een goede website: de 10 minimumvoorwaarden waar deze aan moet voldoen.
Want, anno 2018 is het zelfs belangrijker geworden voor een zoekmachine als Google om een goede responsive site te hebben. Dit beïnvloedt de zoekresultaten positief. Het is dus een No Go om slechts een desktopsite te hebben. Aan de slag dus! NO GO nr. TE VEEL FOCUS OP DE HOMEPAGE. Beschouw elke pagina op uw website als een homepage. Want, bezoekers kunnen op veel verschillende manieren op uw site belanden, onder andere door het Liken en Sharen. Of door Google-resultaten. Sterker nog: soms zien die bezoekers de homepage helemaal niet. Zorg er dus voor dat elke pagina in de Look and Feel én in de teksten als een homepage wordt gezien. Elke bezoeker waar deze ook vandaan komt moet zich welkom voelen en zijn informatiebehoefte wordt aldaar bevredigd.
10 tips voor een goede website ZoutPeper.
Steeds vaker word ik benaderd door bedrijven om mijn feedback te geven op hun website. Mij wordt dan gevraagd of de website wel goed genoeg is, wat er anders kan en/of moet, of ik nog praktische tips heb etc. Er zijn een aantal punten waar ik heel specifiek naar kijk op een website om tot een goede beoordeling te komen. Deze expertise deel ik graag zodat je er zelf meteen mee aan de slag kunt.
De voorwaarden van een goede website Over gebruiksvriendelijkheid, conversie en betrouwbaarheid MKB Servicedesk.
5 september 2018. De voorwaarden van een goede website. Over gebruiksvriendelijkheid, conversie en betrouwbaarheid. Aan welke voorwaarden je website precies moet voldoen, hangt af van je doelen. Verkoop je aan consumenten, dan zijn andere zaken belangrijker dan wanneer je een virtuele etalage hebt.
Checklist: voldoet jouw website aan alle eisen van deze tijd? Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1.
Waar voldoet een goede website aan? Ik ben alweer toe aan mijn vierde website. De markt verandert, er is steeds meer kennis beschikbaar en ook ik ben veranderd. Het laten maken van een website is tijdrovend en vaak een ver van je bed show.
Uw websitecijfers verklappen of uw website een redesign nodig heeft.
Als uw website geen data bijhoudt, u amper kijkt naar de prestaties van uw website of u gewoon niet weet waar u op moet letten, dan is het tijd dat daar verandering in komt. Het analyseren van uw websiteprestaties is immers essentieel wil u een goede website waarborgen. Maar met welke cijfers houdt u best rekening? Veel bedrijven zitten met hetzelfde probleem: ze weten dat er iets mis is met hun website, maar ze weten niet wat. Ze hebben geen idee welke cijfers ze in het oog moeten houden en hoe ze de juiste aanpassingen maken. Daarom zetten wij enkele belangrijke metrics op een rijtje die kunnen aantonen dat uw website nood heeft aan een redesign.
Checklist voor een goede website.
Criteria en checklist voor een. Bij deze een poging om 25 criteria op te stellen die je kan gebruiken als checklist voor een goede website. Zie het als een checklist die je ertoe dwingt om iets verder te kijken en een meer complete analyse van een website te maken overigens zonder te trachten 100% compleet te zijn. Doel: Is het duidelijk waar de site voor staat en wat je er kunt doen/vinden?

Contacteer ons