Op zoek naar 404 checker?

404 checker
Link Checker voor Firefox van Kevin Freitas.
Firefox Addon: Link Checker voor Firefox van Kevin Freitas. Heb je veel links op een pagina en wil je eenvoudig controleren of alle links nog werken? Dan kun je ze allemaal met de hand openen in een nieuwe tab en kijken of je op een 404 pagina uit komt.
Top 10 Backlink Checkers Tools met Elkaar Vergeleken.
Zo kan je zien wanneer iemand zijn eerste link krijgt, en of dat stijgt of niet. Wens 3: inzicht in broken backlinks. De makkelijkste manier om meer links te krijgen, is je domein in een backlink checker te toetsen en te kijken naar de broken backlinks. Dit zijn backlinks die wijzen naar foutpaginas op je site ook wel 404 paginas genoemd.
Gebroken links fixen met de Broken Link Checker.
Broken Link Checker installeren. Dat gaan we doen met behulp van de Broken Link Checker plugin voor WordPress websites. Je kunt deze gratis installeren door naar Plugins Nieuwe plugin te gaan en door te zoeken op Broken link checker. Installeer en activeer deze en ga vervolgens naar Extra Verbroken Links.
Check je website op doodlopende links WordPress website maken.
Een doodlopende link is een verwijzing naar een pagina die niet langer bestaat. Zon link kan vervolgens uitkomen op een 404 pagina, of een timeout krijgen indien de gehele website waarnaar gelinkt wordt niet langer bestaat. Een doodlopende link is niet gebruiksvriendelijk, en om die reden ook niet Google-vriendelijk. Veel doodlopende links kunnen dus nadelig je plaats in de zoekresultaten van Google beïnvloeden. Wat is er tegen te doen. Als je weinig gebruikt maakt van links op je website, zou je ze handmatig langs kunnen lopen om te controleren of alles naar behoren werkt. Helaas bevatten de meeste websites tegenwoordig honderden links en is dit niet meer te doen. Gelukkig maak je gebruik van WordPress, en is er een plugin voor ontwikkeld want wat is WordPress zonder plugins. De plugin heet Broken Link Checker en is gratis te downloaden.
Dode Links Checken Met Deze Gratis Tools Update 2017.
Twan Huys interviewt Google topman Eric Schmidt Nova College Tour 0. Stijgen in Google door een betere title-tag en description 0. 9 gedachtes op Dode links checken met deze tools/software TIPS. 4 juli 2008 op 2231.: Erg handig W3C heeft ook zon tool: W3C Link Checker.
WordPress onderhoud checklist 20 tips en trucs Burnio Communicatie.
Controleer alle linkjes in je site op hun werking. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de Broken Link Checker gebruiken. Elk kwartaal: controleer je contactformulier. Stuur jezelf een bericht via het contactformulier op de site en controleer of deze ook binnen komt.
HTTP error 404 oplossen en vermijden doe je op deze manier.
Het belangrijkste is de Redirect 301, de URL na de domeinnaam van de 404 pagina en de correct URL na de domeinnaam. Hierna bewaar je het document als htaccess. Wees er zeker van dat je de. noteert en dat er geen txt achter de htaccess staat. Nu uploadt je dit document naar de root algemene map of hoogste map waar je website in staat op je server. Als je nu naar de oude URL gaat, zou je automatisch moeten doorgestuurd worden naar de nieuwe URL. Om te controleren of de redirect werkt, gebruik je best een http status code checker wij geven de voorkeur aan redirect path van Ayima.
7 Slimme diagnostische tools voor je website Mediaweb.
Geeft een goed beeld van de kwaliteit van de code en daarmee meer garanties op een juiste verwerking en weergave in alle verschillende browsers en apparaten. 6 Broken link checker. Doet simpelweg wat de naam zegt: controleren of er geen gebroken links in je website zijn.

Contacteer ons